Merz Aesthetics

Esthetische geneeskunde op wetenschappelijke basis

Over ons

Merz Aesthetics is wereldwijd toonaangevend op het gebied van esthetische geneeskunde. Onze producten worden door medisch specialisten in meer dan 90 landen gebruikt. We bieden een veelzijdig portfolio van minimaal invasieve esthetische behandelingen. Ook bieden we een uniek scala aan diensten en professionele ondersteuning voor partners. We kunnen bouwen op meer dan een eeuw ervaring binnen de gezondheidszorg. Onze missie is duidelijk: we streven ernaar om de gezondheid van patiënten te verbeteren en ervoor te zorgen dat zij beter leven, zich beter voelen en er beter uitzien.

Een stukje geschiedenis: Merz Aesthetics is onderdeel van de Merz Pharma Group. In 1953 ontwikkelde Merz de eerste antirimpelcrème ter wereld en loopt sindsdien altijd voorop op het gebied van esthetische geneeskunde. Merz is een farmaceutisch bedrijf dat gevestigd is in Frankfurt (Duitsland) en vestigingen heeft in diverse Europese landen, in de VS, Canada, Mexico, Brazilië en in Azië en Oceanië. Het bedrijf is actief op het gebied van onderzoek, ontwikkeling en distributie van innovatieve producten binnen de esthetische geneeskunde en dermatologie en op het terrein van neurologisch geïnduceerde bewegingsstoornissen.


Contact

*Verplichte velden

Alle gegevens en materialen die u elektronisch of op papier naar Merz stuurt, worden als niet-vertrouwelijk aangemerkt. Stuur geen vertrouwelijke of gevoelige gegevens of andere materialen. Hoewel we niet de intentie hebben om details van uw communicatie openbaar te maken, kunnen we die bespreken met specialisten binnen of buiten het netwerk van Merz.